27. jun. 2009

D-day

Takole, sedaj se javljava že kot ga. Anja in g. Simon :) ....s prstanoma na roki - Jančar seveda! Če se kdo sprašuje kako se počutiva sedaj, lahko samo rečeva ENKRATNO! In verjetno ste se že spraševali, kdaj se bova kaj javila, da vam razkrijeva najin nepozaben dan.
Včeraj predno se je vse začelo, je na plaži "mojster kokos" splezal na palmo in nama skaltil čisto svež kokos, ki sva ga z veseljem spila. Čas je že bil, da se počasi urediva in kmalu je pozvonila najina koordinatorka Dorothy, ki je prišla po Anjo. Odpeljala jo je v spa center, kjer so jo prijazne in drobčkane gospe vzele v svoje roke. Mene pa so pustili čakati v najinem apartmaju še kakšno uro. Čas se mi je vlekel kot ponedeljek :). Anji so med tem časom uredili frizuro, oblekli v njeno čudovito poročno obleko (dol sem padu ko sem jo zagledal) in v roke postavili poročni šopek. Po dobri uri priprav v spa-ju, je Dorothy le prišla po mene in me itak že vsega nestrpnega, da vidi svojo bodočo, odpeljala do Anje. Bila je prelepa,.... nisem imel besed, enostavno sem obstal in jo občudoval. Vauuuu!!! Ha ha, sej vem kaj si mislite, joj ta Simon pocukran, ampak boste že videli o čem govorim (slikce). Pa, da ne boste mislili, tudi jaz sem dobro zgledal ;) ahahah. Gremo naprej, dost zajebancije: Na peščeni plaži so naju takrat že čakali domačini z lokalnimi inštrumenti, da se mimo njih sprehodiva do poročnega paviljona. Noro je bilo!!! Matičar je bil taka faca, da smo vsi prav uživali in se zabavali med branjem zaobljub, prvo v njihovem jeziku in nato v angleščini. Po izrečenih besedah "yes" in "I accept" je slidil poljub, ki ga je moral prekiniti matičar :) in žurka se je začela :)... rezanje torte, nazdravljanje s šampanjcem (mmm to je pasal) in seveda slikanje. Slikce še ne bova pokazala, jih boste pa videli po poroki doma (so pa tooook hude da,...... uf). Snemala nisva :(, saj sva bila preveč evforična in sva enostavno pozabila....Mogoče nama celo rata dobiti nekaj posnetkov poroke, saj sta v bližini vse posnela Poljaka, s katerima sva se dogovorila, da pošljeta posnetke :). Nekje na otočku, sva dobila tudi svoje mesto za posaditev najine palme, ki bo tukaj rasla. (upam da ko naslednjič prideva, da bo že kaj obrodila :)).
Ko smo se "napili" in najedli so naju z ladjico odpeljali okoli otoka, tko da sva s šampanjcem (ja še enega sva ruknila:) ) nazdravila še ob sončnem zahodu. Sej nisva več vedela ali so valovi postali večji ali pa sva se midva bolj zibala :) (je bilo kr oboje). Iz zibajoče se barke, pa sva sva že imela rezervirano mizo v restavraciji nad vodo. Hrana, ena bolj okusna od druge, midva pa seveda, to nisva niti opazila ;) saj sva bila tolk navdušena nad tem da sva zdaj mož in žena. :)
Uf še kr ni konec,.... (če se vam ne da več brati, pejte kaj popit, se mal pretegnite in potem nadaljujte ... sej veste kako je ko so reklame na TV).
No po večerji, pa kot se za mladoporočenca spodobi, sva ga še zažurala v lokalčku ob plaži, kjer sva plesala z nekaj Italjani in domačini. Bilo je kot ob kakšnem tabornem ognju z indijanci :) ...takšno smo imeli muziko. Zakon je bilo. Res že zmatrana od vsega, sva se odpravila domov v najino hiško, kjer naju je že spet čakalo presenečenje.... s cvetjem posuta postelja in tri pikice :).
Pa preskočimo zdaj na jutro.....
Dostava zajtrka v posteljo (sicer so naju mogli zbudit, ker midva bi verjetno spala še do zdaj :)), po dobrem zajtrku pa sva izkoristila lep sončen dan, za poležavanje na plaži, vendar samo do petih popoldne, ko sva že imela rezerviran spa s strani Iru Fushija. Masaža za oba. Tukaj pa sploh ne bi izgubljal besed,... lahko povem samo to: bila sva v nebesih...uf te gospe imajo zlate roke.
Evo, pa smo prišli nekako do zdajle, ko vam piševa.
Res vsem še enkrat hvala za vse lepe želje in čestitke, še bolj vesela pa bova, ko se vidimo.
Tko, zdaj pa tudi mi2 rabiva oddih in greva na večerni sprehod po plaži, mogoče kakšno pivo in še en čudovit dan tukaj bo hitro minil. Upam, da imate tudi pri vas že kaj bolj toplo, da ste za soboto naročili lepo vreme in da se imate tudi vi fajn, ter naj vam tale blog malo začini vaš dan.

Čau čau,

AS




4 komentarji:

  1. Sanjski Maldivi, sanjski par in sanjska poroka - le na ta način lahko najbolj nepocukrano komentiram vajino prekrasno poroko in čudovite fotke. No, zraven pa moram dodat še en glasni "uauuuuuu!" :)
    Čestitke g. in ga. Jančar, uživajta maksimalno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram reči, da sem dobila kar kurjo polt, ko sem tole prebrala...res sem vesela za vaju in vidim, da se imate res sanjsko...Uživajte še naprej kar se da lepo, v soboto pa vse skupaj ponovimo:).

    OdgovoriIzbriši
  3. Končno sva tudi midva prišla do malo več časa, da v miru prebereva in pogledava mladopečena Jančarjeva. Kr kocine so nama šle pokonci... :))) Rajsko ni kaj :))) Sploh tole s palmo je v iber sweet.
    ISKRENE ČESTIRTKE OBEMA :))) ter sej vesta... predvsem oblico hudih potovanj in ostalih prijetnih doživetij... :)))
    Uživjta še naprej in lepe pozdrave iz (žal) deževne kokoške.
    Rok in Jasna

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kar jokam, ko tole berem in seveda v mislih imam vajino današnjo poroko...

    Da ne bo pomote, jok sreče in veselja. Upam, da kmalu vidim slikice, ne dvomim pa da sta oba prekrasno zgledala, ker se vidi da žarita od reče.

    Še enkrat ČESTITKE, zdaj že tudi po slovensko!!!!!

    OdgovoriIzbriši