18. mar. 2009

Tajska.... priprave

Še malo, dva dni in pičiva na težko pričakovani vzhod... Thailand :)

Morm rečt, da sva zadnje dni že kar pošteno zmatrana!!! Tko da jaz se avijona že veselim, da bom lahko malo počival... končno bom imel nekaj ur za relaksacijo. Jaz mislim, da bom po 12 urah letenja kot nov...no ja :) ?!?

A kaj delava zadnje dneve...?! Brskava po netu, bereva popotniške priročnike, sprašujeva prijatelje ki so tam že bili (tenx vsem)...skratka probava se vsaj malo pripravit na tole avanturo. Da pa imave dneve še bolj polne in zasedene pa se pripravljava tudi na življensko dogodivščino - poroka :) ....kaj več o tem pa drugič.

No pa nadaljujmo s Tajsko... kupila sva si spalke. Za vsak slučaj... če ne drugega nama bodo prišle prav namesto povštra. Hahaa... in še zdej mi gre na smeh kako nama je prodajalec pomagal pri izbiri... mislim da sploh ni vedel kako spalka izgleda :) Ampak na koncu smo zbrali dobre. Pa sprobala sva jih tud že, sicer kr na laminatu, ampak moram rečt da dobro delajo!!!

Tko..čaka naju še ena zlo zanimiva zadeva - pakiranje (to bo še pestro)....

Do takrat pa... čao

2 komentarja:

  1. Pozdravita slone in druge domače živali, pofotkajata vse, naužijta se lepih plaž, morja, sonca, imejta se super fino in seveda veselo poročajta o vsem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Le pridno se javljajta in uživajta na potovanju!!!

    OdgovoriIzbriši