11. jan. 2010

MIRISSA BEACH - DOING NOTHING

Sva v Mirissi, spokojni, mirni, brez hrupa - samo valovi, mivka in morje!!!

Tukaj je cisto drugi svet, saj ce si na nebeski plazi, ki jo turisti se niso popolnoma zavzeli, ne more biti drugace. Niti sestevati ne znava vec, tok sva dala mozgane na off. Drugace pa sva se res spocila, privoscila ayurveda masazo, jeva dobro morsko hrano (skampki, kalamari, ribe in Anja je celo prvic poiskusila Jastoga - kar pomeni, da ne zadnjic) in hodiva spat ze ob 8:00 zvecer :), vstajava pa ze ob 6;00 zjutraj. Kako da ne, ce pa imava toliko dela cez dan, vsi ti sprehodi, hrana in ogromni valovi nama vzamejo toliko moci in energije da padeva v posteljo.
Eno jutro, sva se s tuk tukom odpravila do sosednje plaze pogledat znamenite ribice Sri Lanke. Ko lovijo ribe stojijo ali sedijo na lesenih palicah in namakajo trnke (ce kaj ujamejo pa ne veva :)). Drugace pa vidis kako ob cesti ribici prodajajo svoj dnevni ulov, nic ni v hladilniku, polno muh,.....ojej.


Danes sva se v pogajanjih ali greva jutri na naslednjo plazo (Unawatuna) ali ostaneva kar tukaj....tukaj se namrec odlicno pocutiva. Domacini so ful prijazni in prav lepo se razumemo. Premisljujeva, da bi tukaj na plazi kar kupila eno parcelo in postavila par bungalovckov :)! Midva pa bi bila velika sefa na plazi - ahahaha, slovenci bi imeli skonto :)!

Do naslednjic...... lepe soncne, vroce, soparne in predvsem morske pozdravcke vsem v zasnezeno Slovenijo!!!

3 komentarji:

  1. tudi midva sva vesela da uživata vtoplih dneh
    nista nama odgovorila ali sta dobila email
    kdaj se vračata v nedeljo midva sva dobro in babi vaju lepo pozdravlja

    OdgovoriIzbriši
  2. evo, komentirata tudi oči in dada, da bi tud mi bli zdaj na vajinem mestu, ker nas tuki kr mal zebe. Sicer pa vama čist privoščimo, uživajta še do konca tedna potem pa pridita, ker je že dolgčas ker ni nobenga od mlajših doma. Dada ne zna kuhat samo za tri......Komi vas že čakamo.
    lep pozdrav od vseh nas, čau

    OdgovoriIzbriši
  3. Čisti užitek! Dobro plažo sta zbrala-blagor vse vama :)

    OdgovoriIzbriši