14. jan. 2010

SANJSKO POTOVANJE.......POCASI ZAKLJUCUJEVA

No pa se se vedno nisva nikamor premaknila. Ostala sva kar na najini sanjski plazi MIRISSI :). Ceprav, sva odkrila se eno, TANGALA beach, pa sva se vseeno raje zaisidrala tukaj. Tako, da vam bova postregla s slikcami z Mirisse.

Najin delavnik: Ko zjutraj ob 6 vstaneva greva na sprehod in celo tect sva sla.....jao najine noge in takoj zatem skok v morje....sledi zajtrk (sicer vsak dan isti, ampak se se kar nisva navelicala) in spet plaza, cofotanje, metanje v valove oz. valovi mecejo naju :).

Eno (zopet) prekrasno jutro sva se odpravila v mesto Weligama, kjer so spet vsi naspidirani in nasmejani. Nasla sem celo en shop butik :), hahaha, itak, da sem si nekaj kupila (kar pomeni, da se tukaj res tezko kaj najde)....

Ker sva sanjala, da bi tukaj kar ostala, sva si zgradila grad, direktno na plazi, ampak na "zalost" prideva domov, saj so nama ga ponoci unicili valovi. Tko, da, kdo je rekel, da ne morem imeti gradu in se princa na belem konju (ali celo gimnasticarja - glej fotko :)). Princ ostaja, grad odplaknjen :).

Se en dan uzivanja, in prideva na sneg.
Mimogrede, tudi nama je uspelo samo za vas narediti snezaka in to na +32 C :).
Upam, da ste uzivali v "zgodbicah" in slikicah, komaj cakava, da vas vidiva.

Poljubcka za vse......

P.S.: DRAGI TASTARI, KER NAMA JE OSTALO NEKAJ RUPIJEV, SVA SE ODLOCILA, DA V NEDELJO, KO PRIDEVA, MIDVA "KUHAVA" :)!!!!! To ni hec, resno misliva.... restavracijo sva ze izbrala :)!
Soncni zahodi tukaj so bozanski...

2 komentarja:

  1. krasno, kot je razvidno iz slik, je bila to samo vajina plaža..., komi že čakamo, da se vrneta, ker vaju zelo pogrešamo. Poljubčke tudi vama

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa sta res imela svojo pravljico (vključno z gradom vred) :) Slike pa so fenomenalne!
    Se vidimo kmalu!

    OdgovoriIzbriši