6. apr. 2009

KO PANGAN

Evo, prispela sva na zadnji otok (smo sli kar skupaj s Katjo in Robijem), kjer bova ostala najdlje casa. Nama je zelo vsec pa tudi pakirati se nama vec ne da!
Prispeli smo v dokaj slabo vreme, saj je zacel padati dez in je trajal kar 1 cel dan in pol, se pa zaradi tega ni prav nic shladilo, ne zrak ne voda. Skratka po prispetju smo si morali poiskati se bungalov. Le tega smo dobili cisto na plazi, s svojim bazenom in pogledom na morje. Glede na to, da se bliza po vsem svetu znan Full moon party, se cene nocitev v tem tednu tukaj dvignejo skoraj za se enkrat toliko. Na zalost bomo ta party, kjer se baje zbere na plazi tudi do 10.000 ljudi, zamudili, saj gremo ravno takrat domov. Pa da ne boste milslili, vseeno se vsak vecer nekaj dogaja in imamo vsak vecer svoj full moon party.
Temu se rece v pravem pomenu besede dopust...masaze, soncenje, lezanje na plazi (s civavo na strazi - veliko je potepuskih psov, ampak so zaradi vrocine tako leni, da samo lezijo), zvecer pa bucketi in zur do jutra.
Ceprav se je vreme zrihtalo, si otoka se nismo cisto ogledali, vendar se tuhtamo ce se nam sploh se da...saj prav pase malo uzivancije in NIC DELATI (in vstajanje brez budilke).
Drugace pa so vsepovsod ful prijaznji ljudje, vsi se ti smejejo, ti pomagajo (po drugi strani pa vsi hocejo nekaj zasluziti, zato je treba biti vcasih kar previden)...
Se pa ze veseliva ponovno Bangkoka, kjer naju caka se ogled palace kralja in kraljice, ce nama uspe pa tudi plavajoce trznice in seveda shoping....cunjce ruzaka ze cakata da se napolnita :).
Pad tai na vse mozne nacine, riz in ostala njihova hrana je sicer full okusna, vendar smo si tukaj z veseljem privoscili tudi pravi ameriski hamburger in malo italjanskih spagetov...mmmm. Seveda pa komaj cakava domaco govejo juhico, spinaco in pire krompir.
Zdaj ko tole piseva sva ravno iz zajtrka in ze sibava na plazo (jutra tukaj so bozanska).
Se se kaj javiva in slike kasneje naloziva, saj racunalnik nekaj nagaja.
Pozdravcek od obeh, AS!

3 komentarji:

  1. nujno si morata rentat skuter in iti na ogled otoka...če se bosta znajdla in šla na sever otoka pejta pogledat kako prideš od enega otoka na drugega peš, po vodi:)) drugače pa izkoristita še zadnje dni maximalno!!! LP MinS

    OdgovoriIzbriši
  2. A lahko sploh še bolj uživata? :)

    OdgovoriIzbriši