9. apr. 2009

OD BANGKOKA DO BANGKOKA

Prelepe dolge, mivkaste plaze, se lepsi soncni vzhodi in zahodi in piki komarjev :), bucketi skratka MORJE se je za naju za enkrat zakljucilo in spet sva tu, v starem dobrem BKK.... Do sem sva prisla s trajektom iz Ko Phangana do celine Surat Thani in od tam na nocni vlak do BKK (voznja je bila super, ceprav je trajala 12 ur sva se dobro naspala in spocila, proti jutru pa opazovala revni predel BKK.....).
Ceprav ze pogresava morje, imava tukaj druge super razloge za uzivanje. Kot po ze utecenem postopku, ko sva prispela, sva si poiskala hotel se za zadnjo nocitev na Khao san road-u, sla na kosilo in ogled palace! Res ogramna in svetleca zadeva (kaksne nore zgradbe, vse v mozaiku ali pozlaceno s 24 karatnim zlatom)....to bi bilo res skoda ce ne bi videla. Imela sva namen ogledati si plavajoco trznico, pa nama zal ne bo uspelo (pa nic zato, saj sva se odlocila, da sem se prideva :)). Popoldan pa so nama nacrte prekrizali "ta rdeci" (tisti, ki protestirajo proti vladi), kateri so zaprli vec cest in popolnoma ohromili promet v BKK, zaradi cesar nisva mogla priti do soping centrov. Upava, da se jutri ne bodo ponovno spravili na letalisce (ce se to zgodi, greva nazaj na otoke :)).
Tako sva popoldan prezivela na Khao san road-u, prav tako v sopingu, ki je bil obetaven in bogat. Ker si je Simon na vsak nacin zelel probati pecene kobilice se mu je zelja uresnicila, ko sva videla na ulici starko, ki je prodajala pecene kobilice, scurke, crve in druge hrustljave zuzelke. Baje, da niti niso tako slabi, hahaha.... ampak Anja jih vseeno ni bila pripravljena poskusiti :). Imela sva super dan, jutri naju caka se zadnji, zato bova maksimalno uzivala po vsej verjetnosti v sopingu in dobri hrani!
Najino potepanje po Tajski se izteka, a vseeno ze komaj cakava, da vas vidiva!!!






2 komentarja:

  1. Ojla vidva popotnika. Barvica je tuki, a ne:)Ja za une bungalove z bazenom sem pa čist fouš. Ja,ja Simon ti kr jej une žuželke. Anja imaš čist prav, da nisi jedla tega:). Ej vidva gresta še na Maldive, kaj pa to. Sej sploh ne bosta vedla, kje je lepš. No na Maldive vaju bo itak neki čist posebnega vezal, a ne!;). Lepo se še imejta pa se kmalu vidjamo. Pa upajmo, da ostane tako vreme. Imamo kar od 20 do 25 stopinj čez dan. Sončen pozdravček. A&S

    OdgovoriIzbriši
  2. Anja: nova očala in nov tatu. Super!
    Simon: nove prehrambene navade. Hmmm, no ja, tudi super. Predvsem super pogumno :)
    Uživajta še v zadnjem dnevu BKK kaosa. Doma vaju čakajo skoraj poletne temprature, tako, da vaju vsaj zeblo ne bo.

    OdgovoriIzbriši