2. apr. 2009

KO TAO

Ko sva po zanimivi poti prisla na otok, sva najela skuter in si poiskala rajski bungalov na jugu otoka (Jasmina hvala za info), lastna plaza, prelep razgled in nasploh rajski otok za snorklanje in potapljanje (menda drugi najboljsi otok na svetu, na prvem mestu naj bi bila Avstralija). Popoldan sta se nama pridruzila Robi in Katja (prijatelja iz prvih dni). Skupaj smo malo raziskali otok, naslednji dan pa smo se odpravili z ladjo na otok Ko nang yuan - ta otok je zasciten. Tukaj je snorkljanje cisti uzitek...ribe 101 vrsta, ampak sharkija nobenega :( ...no ja ampak teh bova itak imela dosti na Maldivih. Bil je cudovit dan in otok...saj bi prespala tukaj ampak to bi bilo pa ze kicasto :). U pa se to, ko smo se vracali na Ko Tao, nas je na morju ujela huda nevihta :)....ampak samo za deset minut... sploh ni bilo slabo.
Jutri pa se spet odpravljava naprej... next stop Ko pangan!!!
Hvala vsem, ki nama pisete, komentirate ali pa samo uzivate ob branju....sva zelo vesela ker naju spremljate!!! Ampak mi2 se ne prideva tako kmalu :)
Lepo se imejte in se se kaj oglasiva! Baje imate dez, zato spet posiljava sonce!

4 komentarji:

  1. Prav imata: vidva uživajta v soncu, ribicah in lepih plažah. Dež bosta že doma preganjala, sharkije pa na Maldivih. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživajta še teh par dni(dober teden)pa pazita se da se vaju ne bo ustrašu kakšen shark.Midva vaju ful pogrešava,ta vajin dopust je malce predolg za naju ampak uživajta še naprej.M.R.

    OdgovoriIzbriši
  3. Wau se vidi da res uživata. Tukaj je bolj klavrno vreme zato izkoristita vsak sončni žarek.

    OdgovoriIzbriši
  4. spet midva:))) sonce je šele danes prišel do nas, tako da glejta da ga bosta še dober teden vsak dan pošiljala...uživajta še naprej!!! MinS

    OdgovoriIzbriši